DJ UTRUSTNING TILL RÄTT PRIS


Aeromic AM10H
Vårt pris:
2990.00

Moms och 1 års garanti ingår. Tryck för att beställa, du kan sen ändra i din kundvagn som du önskar, innan du går till kassan.

Beställ Aeromic AM10H
Kontakt  Antal 

     

Aeromic AM10H, svettåligt aerobic headset
OBS Produkten har nyligen utgått ur sortimentet se » Trådlöst för alternativ

OTROLIGT BRA KAMPANJPRIS 2990:-
(vårt ordinarie lågpris 3790:-)

Aeromic AM10H, svettåligt aerobic headset Aeromic headsetmikrofon är designad specifikt för aerobic / fitness industrin, och är det givna valet bland proffsen. Aeromics slimmade design med den gula bomarmen syns på aerobic-instruktörer världen över.

Med den unika miniatyrmik-kapseln (designad för att ha bredvid munnen, inte framför), blir inte andningsljud ett problem och man slipper det stora puffskyddet framför munnen. Aeromic-mikrofonen har hög ljudkvalitet med bra verkningsgrad, vilket gör att rösten inte slits på samma sätt under en fullspäckad dag med hårda pass.

Det tog över fyra år att få fram den svett-resistenta konstruktionen (fyra lager) som gör att Aeromic står pall där andra mikrofoner inte räcker till. Därför lämnas ett års garanti på svettäthet för Aeromics headsets (under förutsättning att headsetet sköts & förvaras enligt manual).

Andra fördelar är den bra passformen samt kabelns mekaniska utformning med ledningar i stål i stället för koppar. Aeromic finns med helgjuten kontakt i fyra olika versioner med mini-XLR:

AM10H-T4 Shure (4-pol XLR)
AM10H-T4 Mipro (4-pol XLR)
AM10H-T3 AKG (3-pol XLR)
AM10H-T3 Samson (3-pol XLR)

Se även

» Cyclemic - för spinning

» Komplett trådlöst Aerobic-system

» Cyclemic - för spinning

» Manual/skötselråd Aeromic

» PDF-broschyr Aeromic/Cyclemic